Produccions

CREUS QUE AIXÒ LI INTERESSA A ALGÚ?

de Jordi Odrí

016

Una obra sobre la solitud, la necessitat de escoltar-se, de ser estimat. Sobre la cruesa del aïllament i l’estupor davant la mort.

Les relacions humanes, el dolor, el ridícul, la indecisió, circulen per el text.

Construcció dramàtica directa, en un espai expressionista, que en algun instant passa al meta teatre (els actors  es plantegen quin interès té el tema i fan un salt a altres formes d’actuació, humorisme, ball, fins que tornen a reprendre l’obra ), suport musical i de imatges, intens treball actoral.

 

 

 

 

ALL! NO CAL DIR-HO d´Hélène Cixous

Estrena, 10 de novembre 2018 al Teatre Principal de Maò

Selma i Eri Meyer de 89 i 86 anys es retroben a la cuina del apartament de Paris, després d’un estrany viatge a l’Alemanya on han intentat rememorar i explicar als joves d’avui la seva vida, com a jueves, a l’Alemanya hitleriana. Veurem en la conversa, el seu quotidià, els somnis, la seva relació, el racisme dels altre i el propi.

 

El Malentès d`Albert Camús

Estrenat el 18 de febrer de 2017 al Teatre Principal de Maò.

El Malentés és una tragèdia, a l´estil més clàssic de la paraula, l´atzar, el destí, el sí que marca la vida dels personatges en el seu desig de tirar endevant i manar sobre la seva existència, al mateix temps que recull tot el pensament, tan vigent encara viu, de la seva època, l´existencialisme, el pensament surrealista… Tot carregat de sarcasme, d´humor negre, però també d´una tendresa profunda per la condició humana.

 

 

Gener de 2015. Adreça desconeguda de Kressman Taylor, estrenada a les Pedreres de Lithica. Setembre de 2015, actuacions a tots els espais escènics de l’illa de Menorca, Artà (Mallorca) i al 2016, a l’ Espai Mallorca de Barcelona.

Novembre de 2014 . La comunió va ser ahir (creació pròpia) estrenada al Teatre Principal de Maó. 16 actuacions als teatres del tots els municipis de Menorca. L’octubre de 2015 al Teatre El Rei de la Màgia (Barcelona).

Gener de 2013. El cor del boxejador de Lutz Hübner, amb representacions a Menorca, Mallorca,  Eivissa i Barcelona en (2015).

Març 2011. Dies feliços de Samuel Beckett, amb direcciò Santiago Sempere, estrenada al Teatre Principal de Maó i Teatre de Sant Miquel de Ciutadella. Al juny, de 2012 al Claustre de Sant de Francesc de Maó l’abril de 2013, al Teatre El Rey de la Màgia (Barcelona).

Març 2007. Fugida de Jordi Odrí, estrenada al Teatre Principal de Maó,  Teatre Casino 17 Gener de Ciutadella i Teatre del Orfeó Maonés (2008). Programades funcions especials per estudiants.

Febrer 2006. Un altre camí, (creació pròpia) proposta teatral per a Comerç Just sobre la problemàtica de l’especulació , actuant a Maò i Ciutadella, i funcions especials per a estudiants (més 3.000 espectadors).

Maig 2004. Brossat, espectacle poètic-teatral sobre la figura de Joan Brossa, estrenada al Claustre de Sant Francesc de Maó, amb representacions a tots els municipis de Menorca, Catalunya i Balears.

Febrer de 2003. Parella oberta de Dario Fo, estrenada al  Teatre Principal de Maó amb representacions a Teatre d’Es Born de Ciutadella i als municipis de Alaior i Mercadal.

Desembre 2000. Cànon trencat (creació pròpia) amb direcció de Toni Gelabert, estrenada a la Sala Augusta de Maó  i representada a Ciutadella de Menorca dins el programa de Sant Antoni el gener de 2001. l’octubre de 2001 participa en el Firó Balear de Manacor. És seleccionada pel Circuit Teatral de les Illes Balears del Govern Balear.

El 1997. Interiors (el perill de la paraula), muntatge poètic amb textos propis i d’altres poetes contemporanis. S’ha representat a Menorca, Mallorca, Catalunya i la ciutat de Perpinyà amb motiu de la Diada del llibre el 1998. Es fa una presentació al Festival de Teatre de Manacor.

En el 1996. Fins demà (creació pròpia)  estrenada a Menorca i Mallorca amb més de 40 represenracions. Viatja a Manacor , al Stage de Col·lectius de Teatre i Dansa, a París al “Teatre XVIIIeme” de Montmartre, i, al Festival de Teatre Internacional “Arrivano dil mare” de Cervià (Itàlia).

El 1994.  Història Menorka Show (creació pròpia) una ullada a la història de l’illa sota un prisma festiu. Espectacle que va clausurar la Festa del Llibre (1995), patrocinat per la Xarxa de Biblioteques del Consell Insular de Menorca. Fins a 1996 s’en fan 84 representacions. El Juny del mateix any participa en el “Día de Menorca” a Palma organitzat per “Sa Nostra”.