en cartell

CREUS QUE AIXÒ LI INTERESSA A ALGÚ?

de Jordi Odrí

poster OK

Una obra sobre la solitud, la necessitat de escoltar-se, de ser estimat. Sobre la cruesa del aïllament i l’estupor davant la mort.

Les relacions humanes, el dolor, el ridícul, la indecisió, circulen per el text.

Construcció dramàtica directa, en un espai expressionista, que en algun instant passa al meta teatre (els actors  es plantegen quin interès té el tema i fan un salt a altres formes d’actuació, humorisme, ball, fins que tornen a reprendre l’obra ), suport musical i de imatges, intens treball actoral.

UNA OBRA EN BLANC I NEGRE, SOBRE L’INCOMUNICACIÓ, ELS EQUIVOCS, LA MORT I LA VIDA.
Mô Teatre planteja una obra amb el tàndem actoral Joan Taltavull / Jordi Odrí. Dirigida per Matilde Muñiz

Tècnic de so i llums Andrés Bley. Imatges creades per l’especialista en audiovisuals, guionista i documentalista Isabel Andrés Ponti, fotos, video, textos projectats. Musiques interpretades per Maria Camps i Pere Arguimbau. L’entrada d’obra Herois versió de Miquel Plana.

MÚSICA EN DIRECTE I INTERVENCIÓ ESCÈNICA DEL MÚSIC I CANTANTS ON SIGUI POSSIBLE.
Fotografies per promoció i cartellisme Montse Bulbena. Interpretació: Realista, però, també, dansa, clown, cant o caricatura, responent a les necessitats dels diferents moments de l’obra.

EL PRINCIPI D´ARQUIMEDES

de Josep Mª Miró i Coromina

(Premi Born de Teatre l’any 2011)

Estrena 26 octubre de 2019 a Ciutadella de Menorca

Ha arribat el dia que els “Cavallets de mar”, el grup infantil de natació, comença a nadar sense la bombolla. Anna, la directora del club de natació, demana explicacions a Jordi, l’entrenador dels Cavallets, després de que alguns pares s’hagin queixat de com el noi a gestionat la negativa d’un dels nens a llençar-se a l’aigua.

Es tracta d’un drama de personatges que presenta un conflicte moral, molt vigent en el debat social contemporani. En un temps en què la por, la inclinació a pensar el pitjor i la necessitat d’autoprotegir-se ens allunya de la calidesa, de la proximitat i de la confiança en l’altre.

Direcció: Jordi Odrí.  Ajudant de direcció: Àlvar Triay. Interprets: Rita Barber / Espe Robert, Lluís Febrer, Àlvar Triay, Joan Taltavull. Tècnic: Andrés Bley.

ALL! NO CAL DIR-HO d´Hélène Cixous

\

Estrena, 10 de novembre 2018 al Teatre Principal de Maò

Selma i Eri Meyer de 89 i 86 anys es retroben a la cuina del apartament de Paris, després d’un estrany viatge a l’Alemanya on han intentat rememorar i explicar als joves d’avui la seva vida, com a jueves, a l’Alemanya hitleriana. Veurem en la conversa, el seu quotidià, els somnis, la seva relació, el racisme dels altre i el propi.

All! No cal dir-ho és obra de la prestigiosa dramaturga Hélène Cixous (1937 Oràn – Algeria) habitual col·laboradora d´Ariane Mnouchkine del Théâtre du Soleil de Paris. Dramaturga, escriptora i assagista.

Direcció de Georges Bigot, director i actor de projecció internacional. Direcció, creació, actuació i docència dins l’àmbit teatral, als Estats Units, Europa, India o Cambodja.

Actrius: Matilde Muñiz i Espe Robert

Tècnic llums i so: Andrés Bley.

Gráfica, vídeo i fotos: Montse Bulbena

Traducciò: Jordi Odrí

El Malentès d`Albert Camús

Estrenat el 18 de febrer de 2017 al Teatre Principal de Maò.

El malentès és una tragèdia, a l’estil més clàssic de la paraula, l’atzar, el destí, el sí que marca la vida dels personatges en el seu desig de tirar endavant i manar sobre la seva existència, al mateix temps que recull tot el pensament, tan vigent encara avui, de la seva època, l’existencialisme, el pensament surrealista… Tot carregat de sarcasme, d’humor negre, però també d’una tendresa profunda per la  condició humana.

La importància de Camus, un dels autors fonamentals del període de las postguerra, que despunta especialment per la seva obra narrativa amb L’estranger i El primer home i per les seves obres teatrals Calígula i El Malentès, ens ha empès a muntar El malentès per la persistència del seu missatge i perquè il·lustra amb elegància poètica l’atracció de l’autor per un món solar i tràgic, marcat per l’absurd.

Actors: Matilde Muñiz, Espe Robert, Silvia Pons, Joan Taltavull, Jordi Odrí

Tècnic: Andrés Bley

Direcció: Jordi Odrí

Gráfica, vídeo i fotos: Montse Bulbena